Lehetőségek

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Távvezérlés.hu-n található termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi "regisztráltaknak" jelzésű topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást - de a hozzászólás csak jóváhagyás után jelenik meg.

Lehetőségek

HozzászólásSzerző: Megfontoló » 2017.04.25. 08:35

Üdvözletem
Próbálom összerakosgatni , mit szeretnék megoldani, automatizálni. Mekkora központit vegyek. Bár szerintem a kicsit előbb utóbb kinövi az ember.
Felmerült, a család tévénézési szokása. Érdekelne, ha a beltéri egység egyik szobába van míg én a másikban egy másik tévével. Változtatni szeretné mást nézni, tudnám e kapcsolni a beltéri egy másik szobából? Természetesen mindenhol változik az adás.
Megfontoló

Re: Lehetőségek

HozzászólásSzerző: David » 2017.04.25. 14:59

Megfontoló írta:Változtatni szeretné mást nézni, tudnám e kapcsolni a beltéri egy másik szobából?...

Üdvözöljük az első kérdezőnket! :)
Ezt alapvetően csak a beltérihez esetleg létező mobil alkalmazással lehet megoldani (pl. Telekomhoz a Műsorújság nevű), mivel tudtommal egyik set-top-boxhoz sem mondja meg a szolgáltató, hogy milyen IP-parancsokkal vezérelhető. Ha mégis hozzájut valaki egy ilyen dokumentációhoz, akkor semmi akadálya már a Z-Wave-es vezérlőközpontba való integrálásnak, mivel IP-alapú eszközökhöz csak a parancsokat kell tudni. Egy kérdést talán megér a szolgáltatónál, hátha nyilvánosságra hozzá a dokumentációt.
Van még olyan megoldás is, hogy egy infra jeladóval vezérlem távolról a set-top-boxot, így bármilyen infrás készülék működtethető.
Távvezérlés.hu adminsztrátor – Én vagyok David! Különleges vagyok! Egyedi vagyok!
David

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!