Mit válasszak?

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Távvezérlés.hu-n található termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi "regisztráltaknak" jelzésű topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást - de a hozzászólás csak jóváhagyás után jelenik meg.

Re: Mit válasszak?

HozzászólásSzerző: mcs9 » 2019.02.11. 16:10

Sziasztok!

Kicsit hasonló a kérdésem: adott egy 433MHz-es csőmotor a redőnyben, ami azt hiszem, hogy Somfy, de nem vagyok biztos benne, csak a vezérlőjében: (nem tudom, hogy le lehet-e írni de Sm...Home).
Melyik vezérlőre tudok átalakítót rakni, amivel hiba nélkül fog működni?
Amit láttam, hogy van a POPP, amit ti is írtok, hogy a Zipa-hoz is lehet rakni, illetve nekem ajánlottak egy Verá-hoz rakható egyedi terméket is.
Illetve a másik kérdés az, az hogy a vezérlőket lehet-e úgy vezérelni, hogy x s-ig menjen lefelé vagy felfelé? Zsalúzia van, ezért jó lenne, ha döntögetni is lehetne, nemcsak binárisan le-fel huzogatni.
mcs9

HozzászólásSzerző: István » 2019.07.25. 11:35

Üdv.!

Egy régi (több mint 20 éves) MMG szoba termosztátot szeretnék lecserélni mobil telefonról menedzselhető WIFI-s termosztátra. Csak a hőmérsékletet ellenőrzésére és szükség esetén beállításárát szeretném használni. Tud valaki ajánlani egy (vagy több) megbízható megoldást?

Köszönettel: István
István

HozzászólásSzerző: David » 2019.07.25. 12:16

István írta:Üdv.!

Egy régi (több mint 20 éves) MMG szoba termosztátot szeretnék lecserélni mobil telefonról menedzselhető WIFI-s termosztátra...

Kedves István! Mi, itt a Távvezérlés.hu-n éppen azon dolgozunk, hogy senki ne akarjon pl. egy buta wifis termosztátot venni. Legalább is addig ne, amíg sokkal profibb megoldások is vannak az adott árban, amelyek biztonságosabb és jövőállóak, mint pl. egy Z-Wave vezérlőközpont, és hozzá egy Z-Wave-es termosztát. Javaslom figyelmedbe EZEN leírásunkat, hogy megismerd a „rendszer” lényegét, szemben egy szimplán távvezérelhető eszközzel.
A ZipaMicro vezérlőközpontunk több, mint 100 eszközt képes rendszerbe kötni jelenleg 34 990 Ft-ért. A legolcsóbb, de minden hagyományosnál máris okosabb fali termosztátunk 33 500 Ft. Tehát 68 490 Ft-ból nem csak egy távvezérelhető (ráadásul a megbízhatatlanabb és sokkal kevésbé biztonságos wifi-t használó) termosztátod lesz, hanem megvan az okosotthon rendszer alapja, tetszés szerint bármikor bővíthető, gyakorlatilag bármeddig. Azt hisszük, ez nagyságrendekkel jobb ajánlat, mint bármely „okos” termosztát (amihez még áramforrás is kellene a falra a wifi fogyasztása miatt). Nem gondoljuk, hogy ma egy termosztátot szeretnél manuálisan vezérelgetni egy mobilalkalmazással, holnap egy égőt egy másik alkalmazással, majd egy klímát egy újabb appal, és így tovább. Az eszközeid nem lesznek kapcsolatban egymással, semmilyen automatizmus nem működhet közöttük, számos programot kell manuális nyomkodnod. Ez nem takarékos, nem kényelmes, megoldás. Nem ez a jövő, de már a jelen sem ez. Szerintünk.
Távvezérlés.hu adminsztrátor – Én vagyok David! Különleges vagyok! Egyedi vagyok!
David

HozzászólásSzerző: David » 2019.07.25. 13:03

David írta:...MMG szoba termosztátot szeretnék lecserélni mobil telefonról menedzselhető WIFI-s termosztátra...

Kedves István! Mi, itt a Távvezérlés.hu-n éppen azon dolgozunk, hogy senki ne akarjon pl. egy buta wifis termosztátot venni. Legalább is addig ne, amíg sokkal profibb megoldások is vannak az adott árban, amelyek biztonságosabb és jövőállóak, mint pl. egy Z-Wave vezérlőközpont, és hozzá egy Z-Wave-es termosztát. Javaslom figyelmedbe EZEN leírásunkat, hogy megismerd a „rendszer” lényegét, szemben egy szimplán távvezérelhető eszközzel.
A ZipaMicro vezérlőközpontunk több, mint 100 eszközt képes rendszerbe kötni jelenleg 34 990 Ft-ért. A legolcsóbb, de minden hagyományosnál máris okosabb fali termosztátunk 33 500 Ft. Tehát 68 490 Ft-ból nem csak egy távvezérelhető (ráadásul a megbízhatatlanabb és sokkal kevésbé biztonságos wifi-t használó) termosztátod lesz, hanem megvan az okosotthon rendszer alapja, tetszés szerint bármikor bővíthető, gyakorlatilag bármeddig. Azt hisszük, ez nagyságrendekkel jobb ajánlat, mint bármely „okos” termosztát (amihez még áramforrás is kellene a falra a wifi fogyasztása miatt). Nem gondoljuk, hogy ma egy termosztátot szeretnél manuálisan vezérelgetni egy mobilalkalmazással, holnap egy égőt egy másik alkalmazással, majd egy klímát egy újabb appal, és így tovább. Az eszközeid nem lesznek kapcsolatban egymással, semmilyen automatizmus nem működhet közöttük, számos programot kell manuális nyomkodnod. Ez nem takarékos, nem kényelmes, megoldás. Nem ez a jövő, de már a jelen sem ez. Szerintünk.[/quote]
Távvezérlés.hu adminsztrátor – Én vagyok David! Különleges vagyok! Egyedi vagyok!
David

Előző

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!