Home Center 2

Re: Home Center 2

HozzászólásSzerző: CsJozsi » 2019.11.09. 13:06

Köszi a választ. Jól gondolom, hogy a Zipatile 2 központ kezeli a fibaro eszközöket?
CsJozsi

HozzászólásSzerző: David » 2019.11.10. 14:29

CsJozsi írta:Jól gondolom, hogy a Zipatile 2 központ kezeli a fibaro eszközöket?

Z-Wave: ez a kulcsszó. Nálunk Z-Wave központok és Z-Wave eszközök vannak a kínálatban. Hogy melyiket ki gyártja, az majdnem lényegtelen, egymással kompatibilisek, de ha egy eszköz valamilyen funkciója mégsem működik hibátlanul egy központtal, azt jelezzük a termék adatlapján, illetve a központ gyártójának is szólunk ilyenkor.
Távvezérlés.hu adminsztrátor – Én vagyok David! Különleges vagyok! Egyedi vagyok!
David

HozzászólásSzerző: LLevai » 2020.01.15. 19:33

Sziasztok!
Ma szeretném beüzemelni HC2-t
Valami nagyon nem ok, bekapcsolásig sem jutottam el, ledjei villognak sorban cirkuszol, mind ha indulna, és mikor minden led világit, gondolnám,hogy kész a bebutolás, kialszik minden és csönd van.
Ez ugye nem jó jel?

Szia! A bootolás 5 percig is eltarthat. Ezt követően a fibaro finder applikációban meg kell jelennie a központnak. Ez sikerült?
LLevai

HozzászólásSzerző: CsJozsi » 2021.05.27. 21:35

Szia, az a problémám, hogy valamiértnem működik az add or remove device funkció a központban.
Egy hibás roller shutter csere után akartam hozzáadni az új eszközt de nem hajlandó elindítani a felismertetést. Rányomok de nem történik semmi, már többször újra is indítottam de nem csinálja. Ugyanez van ha egy nem használt pl motion sensort akarok törölni ott sem műküdik, nem csonál semmit.
Van velemi ötleted?
CsJozsi

HozzászólásSzerző: R2-D2 » 2021.05.28. 14:46

CsJozsi írta:Szia, az a problémám, hogy valamiértnem működik az add or remove device funkció a központban

Szia!

Először ellenőrizd le, hogy lokálisan éred -e el a központi egységet. Remote elérés esetén nem biztos, hogy működik a párosítás/eltávolítás.

Ha helyi hálózatról csatlakozol, és a probléma továbbra is fennáll, akkor ellenőrizd a központi egység verziószámát (bétánál találkoztam ilyen hibával régebben). Visszaállítás előtt készíts biztonsági mentést! Ha béta verzió fut, akkor frissíts a végleges verzióra, ha pedig a legfrisebb verzió van fent, akkor csinálj egy visszaállítást a most létrehozott biztonsági mentére.

Ha ez sem oldja meg a problémát, javasol nyiss egy ticket-et a Fibaro supporton.
Távvezérlés.hu adminsztrátor
R2-D2

Előző

Vissza: Vezérlőközpont