handras írta:...talán érdemes lenne odaírni, hogy olvasói jelzés alapján, problémás lehet, aki vásárolni akar az inkább válasszon más eszközt a ti kínálatotokból.
Ezt sajnos nem tehetjük meg, amikor nálunk mást mutatott a saját tesztünk eredménye a cikk írásakor. Természetesen, lehet, hogy azóta változott valamelyik oldalon valami, de erről csak akkor tudunk hitelesen írni, ha magunk is ezt tapasztaljuk. De itt a fórumban megmarad a posztod. Természetesen olyan eszközt javaslunk elsősorban, amit mi is forgalmazunk, és ezek jellemzően nem a legolcsóbbak a saját területükön.
handras írta:Sajnos én nem itt vettem a HUB-ot, Hanem másik Aeotec forgalmazónál, ezért írtam ebbe a topicba. Ha vásárolok mást nálatok, kaphatok bebocsájtást?
Nálunk nem is tudtad volna venni, mi a hivatalos importőr vagyunk, ezen az oldalon nincs webshop, de bármelyik
viszonteladónknál jár a regisztrációs kártya a központjaink mellé, azaz ennek a fórumnak és Terméktámogatás oldalnak a teljes körű elérhetősége. De más módon ehhez nem tudunk hozzáférést adni.