ZipaMicro

Re: ZipaMicro

HozzászólásSzerző: David » 2018.07.03. 14:01

hariandras írta:Akkor sem tudok hozzájutni, ha egy hónapon belül leadok egy rendelést-kültéri antennával egy balatoni nyaraló megszerelésére. A felmérés még folyamatban?

Az első mondat a kérdő, és a második a kijelentő, ugye? Ha mi telepítünk valahol, akkor használjuk az eszközt, de azt bérbe/kölcsön nem adhatjuk. Ha gond van egy Z-Wave hálózatnál, akkor szívesen felmérjük azt, és megmondjuk, mit kell változtatni.
Egyébként a Fibaro mozgásérzékelője (sőt, újabb reléi, vízérzékelője is) képes távolságot mérni, pontosabban színnel jelzi, hogy elégséges-e a térerő az adott pontot. ITT egy videó erről.
Távvezérlés.hu adminsztrátor – Én vagyok David! Különleges vagyok! Egyedi vagyok!
David

HozzászólásSzerző: hariandras » 2018.07.04. 08:36

Mérnök ember lévén a felvetett lehetőségekkel csak végső esetben élnék. Nem zárkózom el egy telepítői tanfolyamtól, de nyugdíjasként nem tervezek folyamatos munkavégzést. Rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek szeretnék segíteni a telepítésben. Puhatolódzó kérdéseimre mindig elutasítást kaptam-sajnos. Találtam eszközt a neten elfogadható áron, de nem volt EU kompatibilis.
hariandras

HozzászólásSzerző: hariandras » 2018.07.12. 07:33

Mi a véleményed erről az eszközről:
Z-WAVE ALLIANCE CERTIFIED INSTALLER TOOLKIT[
Van-e megosztható tapasztalat a használatáról?
hariandras

HozzászólásSzerző: T800 » 2018.07.12. 11:36

Van tapasztalat.

Párosítani kell a központhoz, ezt követően a saját kezelőfelületén keresztül minden információt megkapunk, ami a z-wave hálózatunkkal kapcsolatos. Különböző diagnosztikai programok segítségével könnyedén feltérképezhető a hiba. Grafikusan ábrázolja, hogy mely nodeok, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a hálózaton.
Távvezérlés.hu adminsztrátor – Hasta La Vista, Baby!
T800

Előző

Vissza: Beszélgetések okosotthon témákban